Världens största vattenjetmästerskap kommer att rocka Pattaya från 14 till 18 december

Pattaya, Thailand —

Är du redo för den största singel Grand Slam i världen!!!

Det börjar närma sig Water Jet Championship "WGP#1 World Cup 2022", den största enskilda grand slam i världen. Tävlingen kommer att hållas under 14-18 december i år på Jomtien Beach, Pattaya, Chonburi.

"WGP#1 World Cup 2022" är världens största Grand Slam från 3 evenemang, Europa till Amerika och Asien. Alla ryttare från olika nationer runt om i världen kommer att gå med i turneringen som USA, Österrike, Frankrike, Belgien, Japan, Kuwait, Qatar, etc.

Ryttarna kommer att tävla om att vinna världens högsta pris i grand slam. Förutom att vinna världscupmästarna för säsongen 2022 i varje upplaga kommer WGP#1 World Cup också att avgöra vem som är världens nr. 1 professionell ryttare i varje kategori.

Låt oss muntra upp alla ryttare från hela världen och låt oss ryta tillsammans till alla thailändska ryttare för att ha vunnit WGP #1 World Cup 2022, under 14-18 december, i Pattaya, Thailand.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.