Pattayas invånare efterlyser fler varningar och säkerhetsstandarder för vägbyggnadsarbeten efter en rad senaste olyckor

Pattaya —

En stor cykelförare kraschade in i en vägräcke och fick allvarliga skador vilket fick några lokala invånare att uppmana till bättre säkerhetsåtgärder och varningsskyltar för byggområden.

Sawang Boriboon-räddare kontaktades för att hjälpa ett trafikolycksoffer framför Esso-macken klockan 3.30 i morse den 16 november 2022.

Räddningsmännen anlände till platsen i Naklua-distriktet Banglamung, Chonburi. Det manliga offret var runt 25-30 år gammal. Hans namn kunde inte identifieras, enligt räddningspersonal.

Offret fick flera allvarliga skador och fördes till ett närliggande sjukhus. Hans stora cykel upptäcktes på gatan.

Polisen i Pattaya kontrollerar CCTV-bilder för att fastställa orsaken till olyckan. Det fanns inga rapporter om vittnen men föraren hade kört in i ett vägräcke.

Olyckan är under tiden bara en i raden av senaste olyckor runt Pattaya-området med vägarbete som är översvämmat av olika vägbyggnadsprojekt. Invånarna har efterlyst bättre belysning vid vägarbetsområden, varningsskyltar, bommar och även personal med bloss och varningar på natten.

Pattaya News har nyligen skrivit om en rad olyckor inom olika områden och bett om läsarfeedback HÄR.

Några av de områden som nyligen har sett olyckor med bygggropar, barriärer, avlopp eller arbete och som väckt oro från lokala läsare inkluderar Soi Buakhao 15, Threpprasit Road, Second Road i centrala Pattaya, vägar runt Sanctuary of Truth och Phon Prapha Nimit 13 utanför Soi Siam Country Club.

Den senare, noterar Pattaya News, har haft fortsatta klagomål från en mängd olika problem, inklusive översvämningar, motorcykelförare som faller i bygggropar och ett nyligen påstått dödsfall som involverar vägarbete.

Banglamungs ledare och tjänstemän har ständigt sagt att de är medvetna om problemen och arbetar med entreprenörer och byggföretag för att förbättra säkerhetsstandarderna.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.