Pattaya lastbilschaufför åtalad för vårdslös körning i allvarlig kollision med 20-årig kvinnlig motorcyklist

Pattaya —

En 20-årig kvinnlig motorcyklist tappade tre fingrar och fick flera skador efter att ha kraschat in i en lastbil som enligt Pattayas polis skulle ha lämnat en bensinstation utan att titta.

Den fruktansvärda olyckan utspelade sig onsdagen den 17 november framför en bensinstation på Sukhumvit Road som leder till Laem Chabang i Banglamung, Chonburi.

Sawang Boriboon-räddare rusade för att hjälpa den 20-åriga kvinnliga motorcyklisten Suthida Homkajon klockan 6. Offret hittades medvetslös på vägen med blödande och amputerade mitt-, ring- och pinkyfingrar på vänster hand och diverse andra lindriga skador.

Enligt Pattaya-polisen krockade Suthida med sin svarta och blå Honda Wave-motorcykel i en lastbil. Det unga offret fördes till Banglamungs sjukhus för akut handbehandling. Sawang Boriboon-räddare sa dock att de inte kunde hitta offrets avskurna fingrar och att de inte skulle återställas.

Lastbilschauffören, Narong Chusak, 47, väntade enligt uppgift i panik för att avge sitt uttalande till polisen. Han sa att han precis hade fyllt på sin lastbils bränsle och var på väg ut från bensinstationen när kvinnan plötsligt kraschade in i honom från höger.

Narong ska ha erkänt att han inte märkte den annalkande kvinnan när han lämnade bensinstationen. Polisen i Pattaya anklagade föraren för vårdslös körning och för att ha skadat andra.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.