Lux Nightclub på Walking Street öppnar den 20 november med en speciell gästartist Pearja från The Voice All-stars Thailand

Pattaya, Thailand-

Nattlivet är på väg att omdefinieras i Pattaya med invigningen av Lux nattklubb och lounge som ligger i hjärtat av Pattaya på Walking Street.

Den helt nya lokalen ligger nära Beach Road-sidan av Walking Street, inte långt från Old Weed Man dispensary och The Stones House på din högra sida när du beger dig nerför Walking Street.

Klubben har ett varierat utbud av musik för att locka en internationell och inhemsk publik och klubben är angelägen om att visa dig dess toppmoderna inredning, ljus, ljud och atmosfär.

Klubben kommer att öppna söndagen den 20 november, med dörrarna som öppnar kl. 7 och har öppet till sent. Dubbad till den lyxigaste klubben i Pattaya Lux vill visa dig innebörden av lyx och exklusiva klubbar. Kontaktuppgifter och VIP-bordsbokningar för Lux finns på nedanstående flyer. Bokning rekommenderas starkt eftersom öppningskvällen kommer att surra!

Till sin invigning kommer de att ha en speciell livekonsert från den thailändska superstjärnan Pearja, känd för sina fantastiska framträdanden i Thailands succéprogram The Voice All-stars Thailand. Känd för sina catchy låtar och signaturröda hår samt oändliga energitillförsel kommer det att bli en show som man inte får missa.

Ett speciellt meddelande från Pearja finns nedan. Lux kan inte vänta med att se dig snart eftersom de omdefinierar nattlivet i Pattaya.

För mer från Lux se till att du följer deras Facebooksida här!

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/