Nattklubbsbesökare testade positivt för droger i Pattayas nöjesställe tillslag, passinspektioner för utlänningar att fortsätta

Pattaya –

Fyra nattklubbsbesökare testade positivt för droger i ett tillslag till en nöjeslokal i Pattaya.

Vår tidigare historia:

Region 2 Polisen använder sju regler för att städa upp och slå ner Pattayas nöjesställen, inklusive strikt upprätthållande av lagliga stängningstider.

I går kväll (18 november) inspekterade mer än 50 officerare under ledning av generalmajor Nantawut Suwanlaong, tillförordnad chef för Chonburis provinspolis, slumpmässigt nöjesställen i Pattaya för att kontrollera de nuvarande sju huvudreglerna som är:

  1. Ingen tillåtelse av minderåriga användare under 20 att komma in på barer och nöjesställen.
  2. Ingen försäljning av alkohol till minderåriga användare under 20 på några ställen inklusive restauranger.
  3. Nöjesställen måste vara stängda och alla kunder borta enligt lagliga stängningstider, för närvarande mellan midnatt och 2:XNUMX beroende på zon.
  4. Det är förbjudet att sälja alkohol under laglig tid på alla ställen.
  5. Det är förbjudet att tillåta vapen och illegala droger på nöjesställen
  6. Det är förbjudet att tillåta människohandel på nöjesställen.
  7. Det är förbjudet att tillåta illegalt spelande på alla ställen.

Generalmajor Nantawut berättade för Pattaya News att de först inspekterade "New Season" på Pattaya Third Road där massor av thailändare och utlänningar drack. Några av utlänningarna kunde inte visa upp sina pass och de fördes till Pattayas polisstation för förhör.

Generalmajor Nantawut påminde utländska turister om att slumpmässiga passinspektioner var lagliga och turister borde ha åtminstone en kopia av sitt pass med sin nuvarande giltiga stämpel hela tiden. Detta berodde på en kampanj fokuserad på att söka efter utlänningar som stannade kvar.

Polisen inspekterade sedan "Panda Club" på Pattaya Walking Street. Mer än 200 thailändare och utlänningar njöt av hög musik. Drogtester genomfördes, inklusive på utländska turister (vilket är lagligt i Thailand) Fyra kunder testade positivt för urindrogtestet men deras namn och nationalitet släpptes inte omedelbart till pressen.

Båda cheferna för de två mötesplatserna fördes till Pattayas polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder i samband med att kunder släpptes in på sina lokaler under påverkan av illegala droger. De besökare som testades positivt för illegala droger fördes också till polisstationen.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.