Pattaya-polisen undersöker en anmäld stöld i en cannabisbutik i Pattaya

Pattaya –

Två tonåringar fångades på CCTV-filmer när de stal åtta marijuana joints från en cannabisskop i Pattaya.

Pacharida Surapinit, 20, en anställd vid THC cannabisbutiken på Pattaya Third Road i centrala Pattaya, berättade för Pattaya News om händelsen igår, den 19 november 2022.

Vid midnatt den 18 november var det två uppenbara manliga tonåringar som kom in i en apoteksbutik bredvid cannabisaffären. De tillbringade en tid med att vandra i butiken men köpte ingenting. En av de misstänkta satt vid en motorcykel framför cannabisaffären. Den andra misstänkte stod bredvid cannabisbutiken på apotekets framsida.

Den andra misstänkte ryckte sedan åtta marijuana joints som såldes framför cannabisbutiken och kostade totalt 1,000 XNUMX baht innan han sprang och rusade iväg på motorcykeln. Patcharida har lämnat in en anmälan till Pattayas polis med CCTV-filmbevis.

Cannabis är för närvarande avkriminaliserat i Thailand sedan juni även om vissa politiker har kämpat hårt för att återförbjuda anläggningen, med hänvisning till hälso- och i vissa fall religiösa oro som skäl för möjligheten att återföra växten som ett illegalt narkotika.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.