Berusad man attackerades efter att ha ringt en annan mans flickvän i Pattaya

Pattaya —

En rasande thailändsk pojkvän ska ha attackerat en berusad man för att ha ringt hans flickvän i Pattaya.

Sawang Boriboon-räddare hjälpte en 51-årig thailändsk man, Mr. Nikhom Usa, som blev fysiskt överfallen framför Soi Ko Phai 1/1 i Pattaya, Chonburi, lördagen den 19 november runt midnatt.

Nikhom drabbades av blåmärken i ansiktet och blödde, enligt räddningspersonalen. Ett icke namngivet ögonvittne berättade för The Pattaya News att mannens angripare var en thailändsk person som blev förbannad efter att mannen ringt eller visslat och gjort en sexuellt suggestiv kommentar mot sin flickvän.

Den misstänkte flydde efter misshandeln, säger ögonvittnet. Den skadade mannen vägrade att föras till sjukhus. Det var oklart om han gjorde en polisanmälan mot sin gärningsman.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.