Pattaya polisen razzia två nattklubbar, nattliga räder att fortsätta

Pattaya —

  Pattaya-polisen gjorde på söndagen en razzia mot två nattklubbar i Pattaya och noterade att minst en av dem hade en licensavvikelse men att inga andra problem hittades. Detta är en del av en daglig kampanj för att slå ner nattlivet av vad polisen säger är säkerhets- och säkerhetsskäl.

Pattaya-polisen ledd av Pol. Generalmajor Nuntawut Suwanlaong, tillförordnad överbefälhavare för Chonburis provinspolis, fortsatte en intensiv, regelbunden inspektion av nöjesställen tidigt i morse, den 20 november, för att förhindra illegala aktiviteter.

Pol. Generalmajor Nuntawut avslöjade för The Pattaya News att han slumpmässigt genomsökte två nattställen inklusive Fin Up i Soi Buakhao, Pattaya, Chonburi, där många pubbesökare både inhemska och utländska drack inne.

Tjänstemännen bad platsoperatörerna att söka efter droger, vapen, thailändska ID-kort och utländska turisters pass och fann inga överträdelser förutom att minst en plats hade en licensavvikelse som krävs för att driva nöjesställen, enligt Nuntawut.

Den tillförordnade överbefälhavaren rådde platsoperatörerna att sluta fungera och stänga platserna tills de kunde producera de licenser som krävs enligt lag. Tjänstemannen tillade att om operatörerna inte lydde skulle han behöva vidta rättsliga åtgärder mot dem. Nuntawut lovade att dagliga räder, även om de kritiserades hårt på sociala medier av både thailändare och turister, kommer att fortsätta.

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Bild efter inläggsinnehåll
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.