Fastigheter: Mysig studiolägenhet belägen i centrala Pattaya

Pattaya, Thailand-

  En mysig studio belägen i hjärtat av Pattaya på 7:e våningen med en fantastisk utsikt över staden, den här lägenheten ligger ett stenkast från stadens centrum, på en lugn väg precis utanför den andra vägen mittemot den berömda tunnelbanan Soi LK.

Om du letar efter en lägenhet som ligger nära händelserna, men inte för nära, är detta lägenheten för dig, den har också ett bra läge om du pendlar dagligen, det är bara 5 minuter från Sukhumvit Road.

Lägenheten ligger inne i CCR-byggnaden (City Center Residence), som erbjuder en trevlig stor gemensam pool, ett gratis gym och ett härligt kaféområde med soffor att koppla av.

Denna studio är 25 kvm men på grund av layouten känns den mycket större, den har tidigare bott i så den har allt som behövs för en heltidshyresgäst inklusive ett stort kylskåp, plattskärms-TV och mer.

City Centre Residence erbjuder gratis gemensamt WIFI, underjordisk parkering och 24/7 bevakning.

Frågar: 1,400,000 XNUMX XNUMX

För många fler bilder och mer information om denna enhet klicka här för vår fastighetsportal.

Om du är intresserad av att köpa denna fastighet eller sälja en, vänligen ring 088-9272454 (Dun) eller lägg till linje-ID: punnipa29

För mer om hur vi kan lista DIN fastighet och få dess uppmärksamhet på de lokala nyheterna, KLICKA HÄR.

För fler lokala fastighetsannonser, klicka här.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/