Grattis till invigningen av Lux nattklubb på Pattaya Walking Street

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pattaya —

  Den 35-årige affärsmannen Keerat Singh investerade mer än 10 miljoner baht för att öppna en helt ny, lyxig nattklubb, Lux, i hjärtat av Pattaya Walking Street.

Lux öppnade framgångsrikt på söndagen den 20 november med många fantastiska framträdanden från thailändska superstjärnor som skakade hela Walking Street i badortsstaden Pattaya.

Det stora öppningsevenemanget var värd för en affärsman från Indien, Mr. Keerat Singh, som investerade över 10 miljoner baht för att inrätta lokalen med toppmodern inredning, ljus, ljud och atmosfär. Nattklubbens invigning klockan 7 välkomnade en stor skara spännande kunder igår, inklusive Mr. Banchong Banthoonprapa, en medlem av Pattayas kommunfullmäktige, Pattaya News delägare Punnipa Flowers och Adam Judd, och flera andra framstående namn i staden.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Lux nattklubb ligger på Beach Road-sidan av Walking Street, inte långt från Old Weed Man dispensary och The Stones House på din högra sida när du beger dig nerför Walking Street.

Lokalen kan ta emot mer än 300 kunder åt gången. Och för damer i ett gäng på fyra som kommer till lokalen före 10.30, kan de vinna en flaska sprit gratis! Reservationer rekommenderas starkt eftersom klubben förväntas vara igång.

Lux, den nya, argaste medlemmen av Walking Street, har öppet från 8 till 2 varje dag. Ge dem ett försök och vi garanterar att det kommer att bli en vild kväll!

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ
Bild efter inläggsinnehåll
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.