"Nakhai" vinner Miss Grand Chonburi 2023-kronan

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pattaya —

  Ms. Kritsadaphon Nakhai, känd under sitt smeknamn som "Nakhai", fick äntligen bära den bländande, prestigefyllda kronan från Miss Grand Chonburi 2023 skönhetstävling.

Nakhai är en 23-årig tävlande från Sakon Nakhon-provinsen i Thailand. I sin barndom försörjde hon sig och hennes familj ärligt på att sälja rambutan i den nordöstra regionen där hon växte upp med en stark beslutsamhet att tävla på skönhetsscenen.

Nakhai är förtjust i musik. Sedan en ung ålder har hon tävlat på många scener, och bara 23 år gammal korades hon till vinnaren av Miss Grand Chonburi-tävlingen 2023 som arrangerades av Central Pattaya köpcentrum söndagen den 20 november.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Den Sakon Nakhon-födda tävlande kom överst bland andra formidabla tävlande på en av de högsta tävlingsscenerna i Chonburi, och vann en glittrande krona värderad till 100,000 30,000 baht, ett kontantpris på 150,000 500,000 baht, ett stipendium från University of North Asia värt XNUMX XNUMX baht, och många andra gåvor värda XNUMX XNUMX baht totalt.

Nakhai lovade att använda priserna till gagn för samhället och sa att det var hennes stoltaste ögonblick att stå på Miss Grand Chonburi-scenen.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Bild efter inläggsinnehåll
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.