Ryska turister packar charterflyg till Pattaya och Phuket

FOTO: Prachachat

Nationella – ryska turister packar charterflyg till Pattaya och Phuket

  Ryska turister packade Azur Airline och Ikar Airline flyg till Pattaya och Phuket, med det förväntade antalet ryska turister som flyger till Thailand för att nå en miljon människor nästa år.

Siripakorn Cheawsamoot, vice guvernör vid Thailands turistmyndighet (TAT), avslöjade att många stora ryska flygbolag har återupptagit sina charterflyg till Thailand, vilket kommer att resultera i en ökning av ryska turister i turistområden som Pattaya och Phuket.

Turismatmosfären kommer att bli livligare i slutet av detta år, enligt Siripakorn, med antalet ryska turister på väg till Thailand som förväntas nå nivån före Covid-19 på en miljon människor nästa år.

Thanet Suparashasrangsi, ordförande för Chonburi Council of Tourism Industry, sa att Pattaya-turismen kommer att dra stor nytta av de ryska charterflygen till U-Tapaos internationella flygplats.

Han förväntade sig att hotellbeläggningsgraden i staden skulle öka till 60 % jämfört med den nuvarande genomsnittliga frekvensen på 40–50 %.

"Azur Airline kommer att börja ta in charterflyg från den 26 november på B757-flygbolag, som kan ta cirka 202 passagerare och kommer att förbättra antalet turister i Pattaya avsevärt," sa Thanet.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.