Sattahip-dansteamet "Zion Dance Crew" vinner To Be Number One-mästerskapet, som kommer att tävla nationellt

Sattahip, Chonburi —

  Dansteamet för tonåringar från Sattahip-distriktet i Chonburi, Zion Dance Crew, kom ut på toppen av danstävlingen To Be Number One Dancercise Thailand 2023 For Central and Eastern Thailand.

Zion Dance Crew är studenter från Sattahip Technical College i Sattahip, Chonburi. Söndagen den 20 november triumferade besättningen i den sista omgången av To Be Number One Dancercise i en tonårsklass som anordnades på Pacific Park Sriracha köpcentrum.

Efter den här omgången kommer Zion Dance Crew att tävla igen på nationell nivå i köpcentret The Mall Bangkapi i Bangkok för att få chansen att ta en prestigefylld kunglig trofé från prinsessan Ubolratana Rajakanya Siriwattana Phannawadee den 5 februari 2023.

The To Be Number One Dancercises mål är att hålla unga människor borta från droger samt uppmuntra dem att ägna sin fritid åt att träna.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.