14-årig thailändsk/italiensk tonåring ska ha stulit motorcykeltaxi i Pattaya

Pattaya —

En 14-årig thailändsk-italiensk tonåring greps måndagen den 21 november efter att ha försökt stjäla en motorcykeltaxi i Pattaya.

Pattaya-polisen fick en stöldanmälan från offret, herr Neramit Klaiprayoon, en 46-årig motorcykeltaxiförare, vid 11-tiden igår.

Neramit bad poliser att komma och arrestera den unge misstänkte som han fångade efter att ha försökt stjäla hans motorcykel parkerad vid vägkanten av Pattaya Second Road i Banglamung, Chonburi.

Den misstänkte identifierades som en 14-årig thailändsk-italiensk tonåring. Hans namn undanhölls från pressen på grund av hans ålder. Den misstänkte kräktes av utmattning efter att han utan framgång försökt fly från Neramit. Den misstänkte greps med Neramits röda Honda Wave-motorcykel.

Pattaya News frågade Neramit om händelsen och fick höra att han väntade på en passagerare på Soi 13 när han märkte att den unge misstänkte tittade misstänksamt på sin cykel. Den misstänkte hoppade sedan plötsligt upp på cykeln och försökte springa iväg, men som tur var lyckades Neramit fånga honom i tid.

Den misstänkte väntade på rättsliga förfaranden vid Pattayas polisstation.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.