Utländsk man ska ha misshandlat sin 20-åriga thailändska flickvän brutalt i Pattaya

Pattaya —

En utländsk man ska ha slagit sin unga 20-åriga thailändska flickvän brutalt när han var berusad tidigt tisdagsmorgonen den 22 november och hävdade att polisen "gårt hans rygg”.

Händelsen ägde rum i en bostad i byn Eakmongkol 8 i Banglamungs Nongprue-distrikt, Chonburi. Sawang Boriboons räddare fick ett samtal från en oidentifierad barmhärtig samarit för att hjälpa ett offer för våld i hemmet och skyndade till platsen klockan 4:30.

Offret, Ms J (namn undanhållits för att skydda hennes integritet), 20, hittades liggande på marken och gråtande av smärta på verandan till hennes hus. Räddningspersonal gav första hjälpen till blåmärkena runt hennes kropp och förde henne till sjukhus.

Sawang Boriboon-räddare påträffade en oidentifierad kaukasisk manlig utlänning som tros vara i trettioårsåldern i ett berusat tillstånd i huset. Mannen misstänktes ha misshandlat den unga kvinnan. Han var enligt uppgift aggressiv när han fortsatte att skrika, bröt sin egen fastighet och proklamerade nonchalant på engelska att han backades upp av polisen, enligt räddningspersonal.

Efter en tid lugnade den utländska mannen ner sig och lät bärgare behandla nagelrepor på hans kropp.

Det kvinnliga offret berättade senare för The Pattaya News att hon var utlänningens flickvän i fyra månader. Hon sa att hennes pojkvän som var i barbranschen upprepade gånger slog henne till den grad att hon inte ville leva med honom längre.

Offret uppgav när hon packade sina tillhörigheter att ett verbalt argument bröt ut mellan henne och hennes pojkvän, som senare eskalerade till en incident med våld i hemmet. Hon tillade att hon grep sin pojkvän i självförsvar.

Samtidigt uppgav den utländska mannen, vars identitet undanhölls i avvaktan på ytterligare utredning, dagen efter till The Pattaya News att han inte attackerade kvinnan och att hon attackerade honom först, och fortsatte att attackera honom med föremål. Den skadade glasdörren och hennes skador orsakades av henne, enligt den utländska mannen, som bestämt nekar till att ha räckt upp en hand mot henne. Han säger att hennes uttalanden till reportrar och räddningsarbetare var falska.

Polisen i Pattaya föreslog offret att bli frisk och komma till dem om hon hade för avsikt att vidta rättsliga åtgärder mot sin pojkvän. Polisen väckte inte direkt åtal på egen hand.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Bild efter inläggsinnehåll
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.