Pattaya Car on the Beach kommer till staden den 17 december

Pattaya —

Pattaya City planerar att anordna den flashiga Pattaya Car on the Beach Show 2022 på Bali Hai Pier nästa månad den 17 december.

Pattayas tjänstemän brainstormade i stadshuset idag, den 23 november, för att förbereda sig för den kommande Pattaya Car on the Beach.

Den här gången kommer evenemanget att vara späckat med mer än 200 super-, sport- och klassiska bilar, som kommer att vara utspridda på Bali Hai Pier från 10:10 till 17:2022 lördagen den XNUMX december XNUMX.

Förutom att ge massor av gratis fantastiska fotomöjligheter, hoppas tjänstemännen att evenemanget kommer att återuppliva turismatmosfären i Pattaya och generera extra pengar till lokala företag.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.