Polisen i Pattaya slår till mot påstådda transpersoner

Pattaya —

Pattaya-polisen inspekterade Beach Road i går kväll, den 22 november, och tog dussintals misstänkta transpersoner till polisstationen för identitetsregistrering för att förhindra potentiella brott under turisthögsäsongen.

Den intensiva prostitutionsutrensningen genomfördes av ett kombinerat team av Pattaya-polis och turistpolis i går kväll på Beach Road efter klagomål från anonyma oroliga medborgare. Detta kommer också före den mycket efterlängtade Pattaya International Fireworks Festival i helgen som förväntas locka över 100,000 XNUMX besökare.

Enligt ledaren för operationen Pol. Överstelöjtnant Pitchaya Khiaoplueng, många individer som han misstänkte var illegala sexarbetare lämnade vägen och låtsades vara strandgäster som promenerade på stranden direkt efter att de sett poliser.

Ändå greps 36 påstådda sexarbetare och fördes till Pattayas polisstation för att få sina identiteter registrerade. Anledningen till denna åtgärd var troligen att Pattaya-polisen förde krig mot ett utslag av Småbrott påstås ha begåtts av transmisstänkta mot turister.

Pitchaya betonade för de misstänkta att de inte kunde ströva på stranden och erbjuda sexuella tjänster till människor som gick förbi eftersom det stred mot den thailändska prostitutionslagen och skadade Pattayas turismbild.

Alla misstänkta släpptes och polisen i Pattaya lovade att fortsätta sitt tillslag mot prostitution varje dag.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.