Fastigheter: Bar till salu på Soi Six i Pattaya

Har du någonsin drömt om att ha en egen bar i Pattaya?

Här är din chans. Inbäddat nära toppen av Soi Six är Amnesia Bar, inte långt från andra vägens ände av gatan. Foton tillhandahålls av ägaren, som också har gett tillstånd att namnge baren för denna radannons.

Ägaren av Amnesia är ute efter att sälja verksamheten för 1.5 miljoner baht eller det bästa erbjudandet.

Baren är en plats med en enhet och renoverades nyligen strax före Covid.

För specifik information, rundturer i lokalen och mer information se nedan, kontakta agenten direkt och inte nyheterna. Endast seriösa erbjudanden/intressen.

Intresserad? Vänligen ring 088-9272454 (Dun) eller lägg till linje-ID: punnipa29

Vänta inte, få DIN fastighet sedd, upptäckt och såld idag!

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/