24-årig matleveransförare ska ha blivit krossad till döds av lastbil i Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Mueang-distriktet, Chonburi —

En 24-årig matbudsförare dog i en fruktansvärd kollision enligt uppgift med en lastbil på onsdagen, nov.23:e november.

Olyckan inträffade framför Bangkok Komatsu Company i Khlong Tamru-distriktet i Chonburis Mueang-distrikt.

Chonburis räddare reagerade på olyckan vid lunchtid efter att ha fått ett samtal från offrets arbetskamrater. Offret, identifierad som Tawan Pinsuwan, 24, låg livlöst på vägen med allvarliga huvudskador. Räddningsmännen förklarade honom död på platsen innan de transporterade hans kropp till ett lokalt sjukhus.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Tawans vänner berättade för Mueang-polisen att Tawan blev påkörd och klämd av en lastbil när han körde på sin motorcykel på vägen. Lastbilschauffören, Arun Jokkratok, 38, väntade på platsen för att avge sitt uttalande.

Arun hävdade dock för polisen att han inte slagit Tawan eller kört över honom, även om offret rapporterades bära en motorcykelhjälm, som enligt räddningspersonalen hade krossats innan de kom.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Arun hävdade att ett annat fordon körde över offret och dödade honom och sedan flydde från platsen.

Polisen i Mueang undersökte CCTV-bilder för att hitta det exakta fordonet som träffade och dödligt krossade offret.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Bild efter inläggsinnehåll
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.