Hemlös man hjälpte till efter att ha hittats gående naken på Pattaya Beach i yr

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

En oidentifierad hemlös man fångades och fick hjälp av Pattaya-polisen efter att ha orsakat oro för strandbesökare med sin bara kropp.

Den avklädda mannen i åldern 30-40 år sågs på Pattaya Beach framför Soi 12 i natt, den 23 november. Bekymrade strandbesökare ringde Pattaya-polisen för att kontrollera honom eftersom han verkade vilsen, omtumlad och förvirrad och behövde hjälp.

Poliserna kom och gav kläder, mat och vatten till den hemlösa mannen. Efter att ha avslutat måltiden fördes mannen till ett hemlösacenter. Han gav inte någon form av legitimation eller svarade på några frågor. Mannen var inte heller aggressiv och mycket lugn men avskild.

Polisen beslutade att inte åtala mannen för något brott då de trodde att han led av en psykisk sjukdom och istället behövde hjälp.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.