Hjälp till att ta med donationer till de behövande till norra Thailand med Inez Foundation

Vi behöver dina donationer! 

Pattaya-baserad välgörenhet reser till norra Thailand för 22:a gången och ger lastbilslaster med donationsjul i Mae Sot. Du kan gå med dem genom att lämna över dina föremål som du inte längre behöver.

Inez Foundation och ett antal rotaryklubbar och andra volontärgrupper har gett stöd till dessa människor i Mae Sot, norra Thailand sedan 2013, det finns ett antal skolor i delstaten Karen i brigad 7 där striderna pågår. 

Barn har inget annat pedagogiskt stöd förutom dessa skolor, så det är mycket viktigt att de håller öppet. På grund av svårigheterna i byarna, och risken för att de attackeras, är utbildning avgörande för dessa barn. 

Utbildning räddar internt fördrivna barn från rekrytering till arméer, barnarbete, sexuellt utnyttjande och till och med barnäktenskap. Utbildning stärker också samhällen och ger kraft till internt fördrivna barn genom att ge dem kunskap för framtiden.

Vi har gjort 21 välgörenhetsturer sedan 2014 och vi behöver hjälpa till att fylla lastbilarna den här gången vi åker den 22 december 2022.

Nu letar vi efter donationer för den 22:a välgörenhetsresan till den thailändska burmesiska gränsen där många människor lever i större fattigdom än större delen av Thailand, och vi ber om din hjälp.

Vad kan skänkas?

Så många olika saker!

Den här gången vill vi fokusera på att samla in toalettartiklar, samt mat och andra nödvändigheter. Kläder i alla storlekar, inklusive kläder för den kalla årstiden.

Barnleksaker och köksredskap är alltid välkomna.

Böcker och skolsaker behövs också, vissa skolor har ett litet bibliotek.

Har du något som du tror kan vara användbart? Fråga bara!

Behöver du pengar?

Ja, verkligen! Vi är i behov av ekonomiskt stöd för att betala transport, torrfoder och snacks till barnen.

Kan jag gå med i utdelningen?

Medan vi har plats i bilen, bjuder vi in ​​alla som donerar 10 000 THB eller mer att gå med oss ​​med sin egen bil. Vi hjälper dig att hitta ett hotell om du skulle vilja göra det.

Kommer du att donera något annat?

Vi samlar för närvarande in för att köpa luftfilter för att donera till skolor och för hem med barn.

Var kan jag donera?

Vi har ett thailändskt konto, PayPal, och kreditkort samt Swish Sverige. Betalningsinformation listas nedan.

Om du vill se våra andra utdelningar kan du kolla Inez Foundations webbplatser.

Detta projekt organiseras av Inez Foundation, Rotary E Club 3340 och lokala välgörenhetsorganisationer som gör många värdiga projekt runt om i Pattaya. Det här är ett Rotaryprojekt och som säkerställer att alla medel går direkt till de behövande.

Kontakta oss för plats och tid för avlämning eller om du behöver hämta. Skicka bara ett meddelande till Inez Foundation på Facebook. 

Donationsbank

SCB Banknummer: 414-101253-2 Namn:Sawipha Wansopha

Pay Pal charity@internetaid.org 

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.