Mercedes-Benz brinner i lågor efter kollision med elstolpe i Chonburi, föraren överlever

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sattahip, Chonburi —

En Mercedes-Benz sedan körd av en thailändsk kvinna fattade eld efter att ha kraschat in i en elstolpe i natt den 23 november.

Brandmän och räddningsmän från Plu Ta Luang skyndade sig för att släcka en brand som höll på att uppsluka en röd Mercedes-Benz sedanvrak vid ingången till Naphaphan Land Village på Sukhumvit Road på väg till Rayong-provinsen.

Byn låg i underdistriktet Plu Ta Luang i Sattahip, Chonburi.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Den thailändska föraren, Jidapha Rungruangkon, 39, räddades från sin brinnande bil i tid och fick icke-livshotande bröstskador. Brandmännen släckte branden på 30 minuter. Förutom Jidapha skadades ingen, enligt räddningspersonal.

Ett icke namngivet ögonvittne berättade för lokala medier att de såg Jidapha köra i regnet innan hon tappade kontrollen över sin sedan, började snurra och sedan kraschade in i en elstolpe, vilket fick hennes sedan att brinna.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Plu Ta Luang-polisen som reagerade på olyckan tillskrev ursprungligen orsaken till olyckan till en våt väg och fortkörning. Emellertid sa poliserna att de skulle samla in mer bevis och be den skadade kvinnan om mer information när hon återhämtade sig.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.