Handikappad 9-årig pojke ber tjuven i Chonburi att lämna tillbaka sin fars stulna motorcykel

Chonburi —

En 9-årig thailändsk pojke grät och bad tjuven som stal hans pappas motorcykel att lämna tillbaka den till sin pappa eftersom han behövde den på jobbet för att betala pojkens sjukvårdskostnader.

I en hjärtskärande videoinspelning som blev viral igår, den 24 november, bad pojken med smeknamnet "Focus", som lider av benskörhet, den hjärtlösa tjuven i tårar att lämna tillbaka sin pappas motorcykel.

Fokus var son till Mr. Chakkrit Pharatnet, en 35-årig grävmaskinsförare på en byggarbetsplats i Khao Mai Kaew-distriktet Bang Lamung, Chonburi. Den 23 november klockan 6 stals Chakkrits röda och svarta Honda Wave-motorcykel av en oidentifierad tjuv medan han och hans son vilade inne i huset.

Pattaya News intervjuade Chakkrit om händelsen igår, den 24 november, och fick veta att han hade lämnat in en polisanmälan till Huay Yais polisstation direkt efter att han visste att hans motorcykel var tagen.

Chakkrit sa i tårar att hans son spelade in sig själv när han vädjade till tjuven att lämna tillbaka motorcykeln och laddade upp den på sociala medier eftersom hans son visste att cykeln var avgörande för hans jobb. Videon blev senare viral och väckte en flod av sympati från nätanvändare.

"Focus har lidit av benskörhet sedan en mycket ung ålder. Jag behöver min motorcykel till jobbet för att betala för min sons medicinska räkningar, säger Chakkrit till The Pattaya News.

Fadern uppmanade Huay Yai-polisen att fånga tjuven så snabbt som möjligt eftersom han behövde en motorcykel för att resa till sin arbetsplats.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Bild efter inläggsinnehåll
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.