En titt på den kommande veckan i Thailands nyheter: Kommer det thailändska regeringen att godkänna stängningar kl. 4:XNUMX i turistområden?

Thailand-

Följande är vårt veckoinslag där vi diskuterar nyheterna om den kommande veckan i Thailand och de hetaste berättelserna att följa för våra läsare.

Den här veckan, 27 november till 3 december, kommer vår huvudberättelse att vara ett efterlängtat förslag som läggs fram till det thailändska kabinettet om att lagligt förlänga stängningar av nattliv i turistområden som Pattaya och Phuket.

Men som en liten sidoanteckning för dem som letar efter något att göra nästa helg i Pattaya finns den mycket efterlängtade Subie Fest på Bali Hai Pier från kl. 3 lördagen den 3 december. Tryck eller klicka här för mer information om det.

Den största historien att följa kommer utan tvekan att vara det thailändska regeringsmötet tisdagen den 29 november. Bland regelbundna diskussioner och möten är ett förslag som har fångat uppmärksamheten hos sociala medier ett att förlänga de lagliga stängningstiderna för nattlivet i nöjesturismzoner som Phuket och Pattaya.

Förslaget lades fram av Thailands turistmyndighet och supportrar och du kan läsa om det genom att klicka eller trycka här.

Det är dock inte alla som vill hålla igång festen sent. Flera oppositionsgrupper och framstående läkare har uttryckt sitt starka motstånd mot förslaget som du kan se genom att trycka här.

Det thailändska kabinettet, som leds av premiärminister Prayut Chan-O-Cha, kommer att fatta ett beslut på tisdag. Det finns ingen garanti för att förslaget godkänns men många av våra läsare har uttryckt ilska över hårda påtvingade stängningstider, särskilt under pågående världscup och högsäsong.

TPN media kommer att hålla dig uppdaterad om den här historien under hela veckan.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/