Familj på tre fast i en sjunkande bil efter trafikolycka i Chonburi, mamma avlider

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Chonburi —

En familj på tre fastnade i ett vrak av en sjunkande pickup efter att ha fallit i ett bevattningsdike efter en kollision med en cementbil i Ban Bueng-distriktet. Mamman till en 13-årig flicka dog.

Olyckan inträffade i natt, den 26 november, på Ban Bueng-Klaeng 334 Road i Chonburis Nong Chak-distrikt. En thailändsk familj med tre medlemmar räddades av Ban Buengs räddare och poliser mitt i regnet.

De tre offren, Mr. Sompong Prasertsri, 52, Nittaya Onsri, 50, och deras unga 13-åriga dotter var instängda i deras skrynkliga vita Isuzu-bil som höll på att sjunka i vatten i ett bevattningsdike vid vägarna. Räddningspersonal hittade också en cementbil vilande ovanpå en pickup när de kom fram.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Med ytterligare hjälp från en förbipasserande grävmaskin befriades till slut alla tre offren. Räddningsmän fann dock att Nittaya hade dukat under för sina sår. Alla offren fördes till ett lokalt sjukhus för akutvård.

Den icke namngivna föraren av cementlastbilen påstod för polisen att han körde bakom den skadade familjen när de plötsligt bromsade in, vilket fick honom att ramla in i dem och trycka ner dem i ett dike.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Polisen i Ban Bueng sa att en våt väg kan ha orsakat olyckan. Lastbilschauffören förhördes av polis på polisstationen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.