Två personer skadade efter pickup olycka i Sattahip, föraren skyller på våt väg

Sattahip –

Två personer har ådragit sig skador efter en lastbilsolycka i Sattahip. Föraren hävdade att det var en blöt väg som orsakade olyckan.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan i eftermiddags (30 novemberth) på 332 Road i Bang Saray. De och Pattaya News kom till platsen för att hitta en pickup på sidan av vägen. Föraren, Mr. Kanueng Limchai, 47, och hans passagerare Mrs. Sangwan Detnonsang, 48, hade ådragit sig olika skador. De båda fördes till ett lokalt sjukhus.

Kanueng berättade för Pattaya News att det var kraftigt regn och en blöt väg med lite vatten på vägytan.

Vatten från vägen stänkte från ett annat fordon innan han tappade kontrollen och sprang in i en liten vattenpöl på vägen och tappade kontrollen över sitt fordon. Kanueng förnekade ansvaret för olyckan och sa att regnet och andra fordon som stänkte vatten på hans bil orsakade olyckan. Han hävdade att myndigheter borde "göra något" åt våta vägar utan förtydligande.

Polisen i Sattahip tillkännagav inte omedelbart vilka rättsliga anklagelser, om några, skulle väckas.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.