Mer än 180 gatuförsäljare kommer att gå med i Pattaya Walk and Eat-festivalen från 10 december till 29 januari

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pattaya —

  Den kommande Pattaya Walk and Eat-festivalen kommer säkert att surra när mer än 180 gatumatsförsäljare, särskilt de som säljer skaldjur, kommer att vara på festivalen, sa Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches den 1 december 2022.

Festivalen under ett gatumarknadstema syftar till att hjälpa lokala säljare på fiskmarknaden Naklua i Gamla stan i Naklua att tjäna extra pengar efter att saker och ting blivit nedtonade i flera år under pandemin. Festen organiserades i samarbete med Lan Pho, Old Naklua Market, Praisanee och Chong Lom samhällen. 

Enligt borgmästaren kommer det att finnas inte mindre än 180 gatuförsäljare med fokus på färsk fisk och skaldjur att välja mellan samt konserter, kulturevenemang, aktiviteter för barn och massor av föreställningar. 

På grund av begränsat utrymme kommer dock huvudscenen för föreställningar att flyttas till Saphan Yawn-bron. Många åskådare förväntas vara där för att se elevernas föreställningar och konserter varje helg från 10 december till 29 januari. 

Walk and Eat-festivalen är öppen för besökare från 4:10 till XNUMX:XNUMX. Gratis parkering erbjuds på Amorn Nakorn-marknaden och Sawang Boriboon Rescuer Foundation. För fler bilder, klicka här!

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.