Pattaya-polisen undersöker gatuslagsmål på gatugrupper utanför Walking Street gogo, en person knivskuren, misstänkt överlämnar sig själv

Pattaya –

  Kvinnliga go-go-anställda på Pattaya Walking Street ska ha brutit sig in i ett gatuslagsmål i morse efter ett verbalt bråk som eskalerade till en fysisk konflikt och spred sig till en bredare grupp människor och åskådare, inklusive pojkvänner till de närvarande och säkerhetsvakter.

En oidentifierad person knivhöggs och skadades under händelsen och den misstänkte för knivhuggen har sedan dess förvandlat sig till Pattaya-polisen och hävdar självförsvar.

Pattayas polis underrättades om händelsen klockan 2:30 tidigt i morse (3 decemberrd). De och Pattaya News anlände till platsen vid ingången till en gogo nära Beach Road-änden av Walking Street. Namnet på gogo undanhölls av Pattaya-polisen i väntan på en ytterligare granskning av händelsen.

Vittnen på platsen, som bad att få vara anonyma, berättade för Pattaya News att två kvinnliga go-go-anställda vid namn "Pum" och "Fon" bråkade och slogs på gatan framför gogo efter stängning. Pum ringde sin pojkvän för att hjälpa henne med problemet innan han kom till platsen. Den exakta karaktären av tvisten var oklart och de inblandade parterna diskuterade den inte utförligt med pressen eller brottsbekämpande myndigheter.

Pums pojkvän grälade sedan med manliga gogoanställda om situationen innan en fysisk konfrontation utbröt, där båda sidor anklagade den andra för att ha börjat slåss. Flera parter sprang in i Soi 15 och en person ska ha blivit knivskuren. Den här personen, vars identitet undanhölls av polisen, sökte läkarvård senare.

Scenen beskrevs av närvarande polis som "kaotisk" och beskrivningarna av anstiftarna och de ansvariga varierade från vittne till vittne. Polisen i Pattaya granskade CCTV för att identifiera förövarna i slagsmålet men den misstänkte för knivhuggandet överlämnade sig själv senare i eftermiddags, den 3 december.

Pattayas polischef överste Kunlachart Kunlachai berättade för Pattaya News att denna eftermiddag (3 december)rd) en man identifierad för pressen av polisen endast som Mr. Warayut, 30, och hans oidentifierade flickvän presenterade sig för Pattaya City Police.

Warayut berättade för polisen, "Jag väntade på att min flickvän skulle slutföra jobbet för att ta hem henne nära gogo. Min flickvän är en kollega till Pums och Fon men var ingen anstiftare i slagsmålet. Hon försökte stoppa dem som kämpade och trappa ned situationen men min flickvän attackerades sedan av en grupp män i kaoset. Jag försökte hjälpa henne att fly från kaoset men de männen attackerade och jagade efter mig istället.”

”Jag tog tag i en kökskniv som någon har tappat på gatan i närheten. Jag högg någon slumpmässigt för att skydda mig själv innan jag sprang ifrån dem. Jag presenterade mig för polisen då jag vill bevisa att detta var självförsvar. Jag vill inte skada någon, jag försökte bara skydda mig själv och min flickvän och situationen gick överstyr.”

Polisen fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder och kallar de inblandade för förhör och rättsliga åtal. Mer granskning av CCTV och diskussion med gogo personal och ledning pågår för att fastställa händelseförloppet som ledde till slagsmål och knivhugg.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.