Polisen slog till mot nattklubben på Pattaya Walking Street efter att ha varit öppen efter laglig tid och sålt shisha

Pattaya –

  Polisen slog till mot en nattklubb på Pattaya Walking Street efter att ha varit öppen efter den lagliga stängningstiden 2:00 och sålt baraku, även känd som vattenpipa eller vattenpipa, vilket är olagligt i Thailand.

Ett team från Pattaya City Police och Chonburis provinspolis slog till mot "Flexx Club" på Pattaya Walking Street i södra Pattaya tidigt i morse runt klockan 3:00 (3 december).

Chonburi provinspolisens biträdande befälhavare överste Jakkapan Kittisiriphonkun berättade för Pattaya News "Mer än 150 thailändare och utlänningar hittades drickande och dansande i nattklubben. Några av dem använde baraku, som är olagligt i Thailand för att hjälpa människor att hålla sig friska eftersom rör och rök kan orsaka lungproblem. Utlänningens pass och thailändska ID-kort kontrollerades.”

"Nattklubbschefen, som vi inte har identifierat för pressen för närvarande, togs till Pattayas polisstation för en intervju och diskussion. Vi har beslagtagit 16 uppsättningar baraku. Chefen åtalas för att ha öppnat ett nöjesställe efter den lagliga tiden 2:00, sålt alkohol förbi den lagliga tiden och olagligt sålt baraku.”

 

Nattklubben gjordes en razzia tidigare i juli. Pattaya City Police tillsammans med brottsbekämpande tjänstemän från Narcotics Control Board (ONCB) genomförde en razzia på nöjesstället "Flexx Club" på Walking Street den 24 juli 2022.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.