En enorm python som fångades när han slukade invånares kycklingar i Pattaya

Pattaya —

En 2 meter lång pytonslang fångades efter att ha sörjt ner två kycklingar i ett boende i Pattaya.

Räddningspersonal tillkallades av en chockad husägare, Jai Kakphet, klockan 2:30 för att fånga en massiv phyton som curlade i hans hönshus igår, den 2 december.

49-åringen berättade för svararna att han hörde hans kycklingar gnissla, så han rusade till hönsgården bara för att hitta pytonslangen som redan slukade hans två kycklingar.

De som svarade sa till The Pattaya News att pytonen var cirka två meter lång. Varelsen kunde inte glida iväg eftersom den var full efter att ha ätit upp kycklingarna. Pytonslangen fångades säkert och skulle släppas ut i skogen långt borta från bostadsområdet.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.