Polisen slog till mot nattklubben Posh 69 i Pattaya för andra gången på en vecka, sju personer testade positivt för droger

Pattaya-

  Polisen slog till mot en olaglig nattklubb i Pattaya som precis hade blivit attackerad en vecka innan och sju personer testades positivt för illegala droger.

Mer än 50 poliser från Pattaya City Police och Chonburi Provincial Police slog till mot nattklubben 'Posh 69' i Soi Bongkot i södra Pattaya tidigt i morse runt den lagliga stängningstiden 2:00 (3 december)rd).

Chonburi provinspolisens biträdande befälhavare överste Jakkapan Kittisiriphonkun berättade för Pattaya News "Mer än 100 festdeltagare hittades dricka alkohol och dansa. Sju personer testade positivt för illegala droger som var fyra män och tre kvinnor. Räden denna gång följde på en tidigare räd den 28 novemberth. "

Läs mer om vår tidigare historia i länken nedan.

Polisen i Pattaya slog Posh 69 Club för att ha öppnat efter den lagliga stängningstiden klockan 2. 15 festdeltagare och personal testade positivt för illegala droger enligt polisrapporter. Pattaya-polisen sa att de skulle föreslå Chonburis guvernör att stänga ner lokalen permanent.

”Den här gången hade nattklubben bjudit in kunder till en födelsedagsfest via sin Facebook-sida. Sju personer som testade positivt för illegala droger och en person som påstod att de var chefen men vi tror inte att den verkliga chefen eller ägaren fördes till Pattayas polisstation”, förklarade överste Jakkapan.

"Den så kallade chefen åtalas för att olagligt öppna nöjesställen, sälja alkohol utan tillstånd och tillåta illegal droganvändning i lokalen. Vi kommer att föreslå Chonburis guvernör att stänga av lokalen under minst de fem år som lagen tillåter”, tillade överste Jakkapan.

Pattaya News noterade att namnen på de arresterade inte identifierades av polisen och att polisen också hade sagt i den tidigare razzian förra veckan att de också begärde att guvernören skulle stänga lokalen i fem år.

Under tiden, Polisen slog också till mot en nattklubb på Pattaya Walking Street efter att ha varit öppen efter den lagliga stängningstiden 2:00 och sålt baraku, även känd som vattenpipa eller vattenpipa, vilket är olagligt i Thailand.

 

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.