Pattaya-polisen hittar ytterligare två olicensierade klubbar under dagliga intensiva tillslag

pattaya -

Pattaya-polisen fortsatte en daglig patrull på nattställen runt om i staden och hittade två olicensierade klubbar tidigt i morse, den 4 december.

Razzian ägde rum klockan 3:30 med avsikten att strikt upprätthålla stängningstider och alkoholförsäljningstider kl. 2 i hopp om att det skulle få turister att känna sig trygga, sa patrullpolisen.

Två klubbar, inklusive tomboy Fino Pub och Up to You Karaoke & Pub, gjordes en razzia efter att polisen upptäckt att festdeltagare fortfarande festade inne på lokalerna. Tjänstemännen beordrade puboperatörerna att stänga av musiken och producera sina licenser för att driva en nöjesanläggning som krävs enligt lag.

De två pubarna, enligt Pattaya-polisen, misslyckades med att visa licenserna, så polisen tog pubcheferna till Pattayas polisstation för att åtala dem för att ha drivit en nöjeslokal utan licens och sålt alkohol utöver den lagliga tiden. Polisen tillade att de skulle föreslå Chonburi-guvernören att stänga båda mötesplatserna i minst fem år.

Trots att de möjligen hade goda avsikter var polisens dagliga patrull otroligt impopulär bland utländska turister baserat på kommentarer på sociala medier som sa att åtgärderna var överdrivna och skadade Thailands återhämta turism. Vissa besökare ogillade åtgärderna eftersom det fick dem att missa VM-spel.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.