Läsare Talkback Thailand Resultat: Vilken väg i Pattaya behöver den MEST brådskande reparationsåtgärden enligt din åsikt och varför?

Följande är vår exklusiva veckofunktion där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och sedan ger dig en vecka på dig att svara på den på våra olika kanaler, och sammanställer en mängd olika svar och åsikter att presentera för dig, våra uppskattade läsare. Här är resultaten från vår senaste fråga...

Nyligen, vi frågade dig följande:

Vilken väg i Pattaya behöver den MEST brådskande reparationen enligt din åsikt och varför?

Lite sammanhang kring denna fråga:

Vi får dagligen oro över olika vägar i Pattaya, vare sig det är behovet av konstruktion, till synes aldrig slutande konstruktion eller konstruktion som behöver bättre belysning, skyltar, varningar, sanering, etc. Vägbyggen har verkat ta slut i Pattaya och vissa områden är värre än andra. Det är tydligt att områden i högoptiska turismzoner som Walking Street eller Second Road nära Walking Street nyligen också fick prioritet och reparerades...

Men det finns massor av andra områden och vägar som behöver uppmärksamhet, även förutom stora områden som Threpprasit och Second Road i centrala Pattaya, och vi vill sammanställa en lista från våra läsare om var OCH varför det är en prioritet.

Här är vad ni, våra läsare, hade att säga när våra redaktörer valde ut några av de mest olika svaren för att lyfta fram olika synpunkter. Uppenbarligen, wJag kan inte lägga upp allas åsikter här så vi valde en mängd olika åsikter. Synpunkterna och uttalandena nedan är läsarens egna och återspeglar kanske inte TPN-medias. Det har gjorts mindre ändringar endast för stavning och grammatik:

-=-=-=-=-=-=

Tony A: VARJE VÄG OCH GODÅR DE ÄR EN SKÄMNING.

-=-=-=-=-=-

Martin T-Thepprasit Road behöver göras om, alla avlopp är 6 tum över vägytan med röd och vit reflekterande tejp lindad runt

-=-=-=-=-=-

Jimmy H-2nd Road är en mardröm.

-=-=-=-=–

DR-. Thepprasit Road, vilken hemsk mardröm för företagare, området är en katastrofzon.

- = - = - = - = -

Kyle L-Det värsta området är för närvarande Thepprasit Road, med Second Road en nära oavgjort.

- = - = - = - = -

IC-Evidently Walking Street rivs upp igen i mars. Vilken katastrof, tre år att flytta kablar under jord?

-=-=-=-==

Mod S-Hej, jag är thailändsk. Det värsta är översvämningarna vid järnvägen, och många byar blir översvämmade varje gång här också. Ingen bryr sig.

- = - = - = - = -

Bruce-Sanctuary of Truth road. Det här är tänkt att vara vägen till en turistattraktion i världsklass men ser ut som skräp.

- = - = - = - = -

Liam RI har en känsla av att Beach Road-arbetet börjar bli det värsta. Vi har fortfarande inte ens avslutat Second Road.

-=-=-=-=-=

NI-Soi 15 nära Avenue. Ser ut som min toalett en dålig dag.

-=-=-=-=-=-=-

Som en notis hade vi MÅNGA bidrag för Second Road och Threpprasit, för många att dela, vilket verkar vara en ENORM prioritet för invånarna.

Fick du inte chansen att höra av dig? Berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Ha en bra vecka så ses vi snart!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/