Kvinnan och hennes ettåriga barn brann allvarligt när deras hem fattade eld i Chonburi

Mueang-distriktet, Chonburi —

Ett hus i Chonburis Mueang-distrikt fattade eld och brände en kvinna och hennes ettåriga dotter allvarligt. Inga skadade rapporterades.

Samets polis och brandmän svarade på en brandanmälan i Privacy Home Village i stadsdelen Samet sent på natten söndagen den 4 december.

Branden spred sig från första våningen i tvåvåningshuset till andra våningen. Fem personer bodde i huset och två av dem, en fru och hennes ettåriga dotter, fick allvarliga brännskador. Den 40-årige mannen till kvinnan hoppade av balkongen på andra våningen och överlevde händelsen med lindriga skador. Ingen av offrens identitet avslöjades för pressen.

Det tog cirka 30 minuter för brandmännen att få branden under kontroll. De andra två husmedlemmarna överlevde också händelsen med lindriga skador. Alla offer fördes till närmaste sjukhus för att vårdas för sina sår.

Orsaken till branden utreds av berörda tjänstemän.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.