Thailändsk turist skadades när hennes vattenskoter kolliderar med en annan i Pattaya

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

  En thailändsk kvinna fick skador när hennes vattenskoter kraschade in i en annan när hon var på väg tillbaka till stranden i Pattaya.

Klockan 6 igår, den 4 december, rusade Sawang Boriboon räddningstjänst till Jomtien Beach i Banglamung, Chonburi, för att hjälpa en inhemsk kvinnlig turist i åldrarna 25-30 år.

Kvinnan, vars namn inte kunde identifieras, råkade ut för en olycka när hennes vattenskoter kolliderade med en annan icke namngiven turists vattenskoter utanför Jomtien Beach. Kvinnan fick svullnad i vänster öga och skrapsår runt kroppen. Hon fördes till ett närliggande sjukhus. Hennes skador var inte livshotande, sa de första insatserna.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Ett ögonvittne till olyckan berättade för lokala medier att en vattenskoteroperatör uppmanade kvinnan och en annan vattenskoterförare att gå tillbaka till stranden samtidigt. De två frontalkrockade sedan, slängde av kvinnan från sin vattenskoter och slog hennes huvud. Det fanns ingen rapport om att den andra vattenskoterföraren skulle ha skadats.

Det var oklart varför vattenskotrarna fungerade innan solen hade gått upp och när det fortfarande var mörkt, vilket normalt inte sker. Det fanns inga omedelbara tillkännagivanden kring en utredning av olyckan av relevanta brottsbekämpande myndigheter.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.