"Amazing Thailand 10 Million Celebrations" för att markera milstolpen för 10 miljoner besökare för 2022

Pressmeddelande från TAT –

Välkomstevenemang kommer att hållas den 10 december på sju flygplatser och två gränskontroller för att tacka och uppskatta alla turister för deras förtroende för Thailand som semestermål.

Bangkok, 6 december, 2022 - Thailands turistmyndighet (TAT) arrangerar "Amazing Thailand 10 Million Celebrations" för att markera årets turistankomster till och med den 10 december och nå 10 miljoner milstolpar.

Thailand registrerade cirka 9.78 miljoner utländska turister från 1 januari till 5 december 2022 enligt Immigration Bureau. Antalet förväntas nå 10 miljoner besökare den 10 december 2022.

Mr. Yuthasak Supasorn, TAT-guvernör, sa att "Att nå 10 miljoner besökare så snart efter att Thailand helt öppnade för internationell turism den 1 oktober 2022, är resultatet av samordnade ansträngningar från alla inblandade i den thailändska turistnäringen och alla thailändare rikstäckande. Som sådana ger vi vårt uppriktiga tack och uppskattning till alla turister som har besökt oss i år.â€

"Amazing Thailand 10 Million Celebrations" kommer att välkomna turistankomster på datumet på sju viktiga internationella och regionala flygplatser i Bangkok (Suvarnabhumi och Don Mueang), Phuket, Krabi, Chiang Mai, U-Tapao och Samui, samt två gränskontroller i Sadao och Nong Khai.

Ett speciellt pris kommer att delas ut till den lyckligaste turisten som anländer till Bangkoks flygplats Suvarnabhumi.

TAT har fortsatt att aktivt marknadsföra Thailand som en föredragen semesterdestination på besöksmarknader runt om i världen.

Marknadsförings- och marknadsföringsinsatser har fokuserat på kampanjen "Visit Thailand Year 2022-2023: Amazing New Chapters" som inbjuder besökare att upptäcka de många befintliga och nya turismupplevelserna som erbjuds i hela kungariket.

Det ligger en tonvikt på meningsfulla resor och marknadsföring av Thailands mjuka kraftgrunder, som inkluderar mat, film, mode, kamp och festival. Kungariket erbjuder en uppsjö av NFT-produkter – natur att behålla, mat att utforska och thailändsk att upptäcka.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.