Svartsjuk man kväver enligt uppgift sin fru till döds i Sri Racha

FOTO: เพื่อนกัน ณ บ่อวิน

Sri Racha, Chonburi —

En man greps efter att ha strypt sin fru till döds i ett uppenbart svartsjukeanfall i ett hyresrum i Sri Racha-distriktet.

Incidenten inträffade efter solnedgången måndagen den 5 december i Bowin-distriktet i Chonburi. Bowinpolisen kontaktades av den mordmisstänkte som sa att han ville ge sig själv efter att ha dödat sin fru.

Polisen tillsammans med räddningspersonal skyndade till olycksplatsen och hittade en död kvinna, identifierad som Maliwan Phromsri, 28, inne i hyresrummet. Den misstänkte, Mr. Sathien Sriphatchao, 27, väntade lugnt utanför rummet för att acceptera sin arrestering.

FOTO: เพื่อนกัน ณ บ่อวิน

Sathien, en infödd Buriram, ska ha erkänt för polisen under sitt förhör att han kvävde sin fru i sömnen till döds av svartsjuka. Han sa att han hade varit det avlidna offrets man i 7 år, och han märkte att hennes beteende började förändras nyligen.

Den misstänkte var en luftkonditioneringsreparatör medan hans fru var fabriksarbetare i Bowins industriområde, enligt polisen. Den misstänkte sa att han fångade sin fru prata med sin gamla pojkvän bakom hans rygg, vilket ledde till många gräl mellan henne och honom i april förra året.

FOTO: เพื่อนกัน ณ บ่อวิน

På morddagen förvärrades det när den misstänkte återvände hem för att konstatera att hans fru inte hade kommit hem ännu. Han kallade henne sedan att komma hem och väntade tills hon somnade för att kolla sin smartphone. Den misstänkte sa att han snappade efter att ha sett att hans fru pratade med sin påstådda hemliga älskare igen. I ett anfall av svartsjuka uppgav den misstänkte att han kvävde sin fru till döds innan han ringde sin äldre syster och polisen för att informera dem om vad han hade gjort.

Offrets kropp transporterades till Laem Chabang-sjukhuset för obduktion. Den misstänkte greps, men det var oklart vilka juridiska anklagelser han kommer att ställas inför.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.