UPPDATERING: Andra explosionen vid järnvägen i Songkhla orsakar tre dödsfall, fyra personer skadades

Songkhla –

  En andra explosion i morse (6 decemberth) cirka 300 meter från platsen vid järnvägen i Sadao-distriktet har orsakat tre dödsfall och orsakat fyra personer att skadas.

Vår tidigare historia:

En bomb placerad på järnvägen orsakade ett godståg urspårning i Sadao-distriktet lördagen den 3 december. Inga personskador rapporterades.

Songkhlapolisen jagar misstänkta upprorsmän som satte av en bomb för att spåra ur ett godståg i Songkhlas Sadao-distrikt lördagen den 3 december.

Nu till uppdateringen:

Klockan 6 i morse har det rapporterats att en andra bomb exploderade cirka 30 meter från den första sprängningen på järnvägen.

Tre järnvägspersonal som höll på att fixa järnvägen ska ha dödats och minst fyra andra skadades. Berörda poliser utreder nu händelsen.

Jesada Jitrat, guvernör i Songkhlaprovinsen, bekräftade för media för kort sedan att tre personer dog i händelsen, inklusive Yingsak Chumtree, en anställd, Herr Nawarit Suwanchatri, en anställd i Hat Yai Locomotive District och Mr. Phumpan Petchsuk, en assisterande inspektör i Hat Yai Locomotive District.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Phuket Express, som ägs av vårt moderbolag TPN media. 

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/