Olycka med lackeringsbil backar trafiken i Pattaya-området i tre timmar

Banglamung, Chonburi —

  En lastbil som fraktade färg välte och färg spillde över en väg i Banglamung-distriktet, vilket stoppade trafiken i tre timmar.

Den röriga olyckan ägde rum på Ban Thung Sa Kaew Road i Khao Mai Kaew-distriktet i Chonburi tisdagen den 6 december. Sawang Boriboon-räddare reste till platsen vid 4-tiden för att hitta en lastbil som låg på sidan tvärs över vägen.

Den vältade lastbilen spillde dussintals färghinkar på vägen och orsakade en en kilometer lång bilkö i tre timmar. Lastbilschauffören, 38-årige Apirak Liangwong, var täckt av ljus färg och fick lindriga skador. En annan lastbilschaufför, Wichit Chantaeng, hittades också på platsen utan skador.

Apirak berättade för räddarna att han bar färg från Bang Saen till Amata Citys industriområde i Rayong-provinsen. Han tappade sedan kontrollen över sin lastbil och voltade efter att ha försökt undvika Wichits lastbil som kom fram från sidogatan.

Både lastbilschaufförer och bärgare sågs senare tvätta bort färgen från vägen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.