UPPDATERING: Bounty på guldbutiksrånare i Pattaya ökar till 100,000 XNUMX baht

Pattaya —

  Polisen i Pattaya har ökat belöningen för en rånare i guldbutiken, som fortfarande är på flykt, till 100,000 50,000 baht från XNUMX XNUMX.

Vår tidigare historia:

En pistolbeväpnad rånare rånade en guldbutik i Pattaya och sopade guldsmycken till ett värde av en miljon baht innan han flydde.

Nu till vår uppdatering:

Den misstänkte sopade ett stort antal guldhalsband värda en miljon baht totalt från Auroras guldbutik den 9 november klockan 8, enligt Pattaya-polisen.

Den misstänkte mannen kan fortfarande inte identifieras vid presstillfället, men han har mörk hud, är cirka 170 cm lång och kör en svart Honda Wave 125i motorcykel utan sidospeglar och registreringsskylt.

Eftersom rånaren fortfarande är på flykt har polisen fördubblat prispengarna på honom från 50,000 100,000 baht till XNUMX XNUMX för varje person som kan ge användbar information som leder till att den misstänkte grips.

Alla som kan hjälpa till uppmanas att kontakta Pattayas polischef Pol. Överste Kunlachart Kunlachai på 090-9093248.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.