Sedan kraschar in i gatubarriären i Pattaya, föraren dödades

Pattaya —

En sedanförare dödades efter att ha kört in sin bil i en gatubarriär i Pattaya. Hans passagerare, en 38-årig kvinna, överlevde med icke-livshotande skador.

Det överlevande offret, Kiatpan Chimthuam, räddades från bilvraket av Sawang Boriboon-räddare idag, den 8 december. Kiatpan fick lindriga huvudskador och blödning, så de första som svarade gav första hjälpen och tog henne till ett sjukhus.

Vraket upptäcktes på motorvägsväg 7 i Huai Yai-distriktet, Bang Lamung-distriktet klockan 5:30. Sedanen hade kört in i en gatubom. Ett annat offer, Badin Soianusorn, som var föraren, dukade av för sina sår inne i bilen. Han var 41 år gammal, enligt räddningspersonal.

Det fanns inget ögonvittne till olyckan, uppgav polisen i Pattaya. Polisen misstänkte att föraren var obekant med vägen. Däremot skulle CCTV-kameror ses över för att fastställa den exakta orsaken till olyckan.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.