Travis Scott kommer att vara en av huvudrollsinnehavarna för Rolling Loud Thailand Hip Hop Festival i Pattaya under Songkran 2023

Pattaya, Thailand-

  Rapsuperstjärnan Travis Scott har tillkännagetts som den första av tre stora headliners för evenemanget Rolling Loud Thailand i Pattaya på Legend Siam under Songkran 2023.

Rolling Loud kommer för första gången någonsin till Thailand och tillkännagavs av Rolling Loud Thailand på deras sociala mediekanaler idag den 8 december 2022.

Den tre dagar långa festivalen kommer att pågå från 13-15 april under Thailands Songkran-festival, som firar deras nyår och ofta är känd för sina vilda vattenstrider. Songkran hade ställts in eller sänkts under de senaste tre festivalerna på grund av covid-19-pandemin, men i år förväntas det bli den första helt blöta och vilda Songkran sedan 2019.

Eventet kommer att innehålla över 60 artister enligt Rolling Loud Thailand och tre huvudrubriker, med Travis Scott tillkännagiven som den första. Många fler meddelanden väntas inom en snar framtid.

För mer information:

Rolling Live Thailand Facebook

Biljetter REA FR, 16 DEC KL. 10 ICT

REGISTRERA DIG 👉 RollingLoud.com/thailand

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/