En guldbutiksrånare allvarligt skadad, en gripen, två flyr, efter att butiksägaren tagit lagen i egna händer i Tak

Tak –

  En guldbutiksrånare har fått allvarliga skador, en greps och två andra flydde efter att en ägare öppnat eld mot dem med ett hagelgevär.

CCTV-bilder av en guldbutik nära en skola i Mueang Tak-distriktet visar fyra misstänkta stoppade framför guldaffären. En av dem slog sönder butikens glasdörr innan de andra gick in i butiken.

Medan en rånare skar av guldbutikens barriärer för att försöka få tillgång till kassörskans kontor, öppnade ägaren av butiken eld mot dem med ett hagelgevär, vilket fick dem alla att fly i skräck, en till och med halkade på glaset på vägen ut.

En av dem har fått allvarliga skador medan en annan har gripits. Två av dem flydde framgångsrikt från platsen. Polisen sa att de flesta av de misstänkta är tonåringar och att de jagar efter de två misstänkta som flydde från presstid.

Du kan se bilderna från händelsen HÄR men varnas att videon kan störa känsliga tittare. Tittarnas diskretion rekommenderas.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.