Skapa oförglömliga minnen på Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

Skapa oförglömliga minnen på Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

Vår chefskock Arnaud Violtat och hans team har skapat speciella festmenyer för både jul och nyårsafton. Vi kommer att servera en överdådig mat av traditionella och några unikt kreativa rätter för att säkerställa att din familjefest blir både läcker, glädjefull och minnesvärd.

Julafton 24 december 2022 Oasis Restaurant 18.30 – 22.30. 

Vår glittrande julaftonsbuffémiddag.

BBQ-skaldjursbuffé inklusive alla traditionella festliga favoriter och mycket mer, med många live-matlagningsstationer. Hela familjen kommer att älska denna storslagna kväll med underhållning från Mellowtempo-bandet och massor av aktiviteter för barnen, inklusive ett speciellt besök av jultomten!

THB 1,999 XNUMX++ per person med ett fritt flöde av läsk

THB 999++ per barn i åldern 6-12

Barn under 6 år äter gratis.

För mer information om menyn, se kommentaren.

Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya

Juldagen den 25 december 2022 Coast Beach Club och Bistro Pattaya

12.00 - 15.00 timmar.

Unik brunchbuffé på juldagen vid stranden.

Njut av den traditionella julmaten tillsammans med massor av färska skaldjur och mycket mer. Vårt Mellowtempo-band spelar din favoritmusik, och det finns gott om nöje och underhållning för ungdomarna.

THB 1,799 XNUMX++ per person med fritt flöde av läsk

THB 899++ per barn i åldern 6-12

Barn under 6 år äter gratis.

 

Nyårsafton 31 december 2022, nedräkningsmiddag och fyrverkerier 

Countdown Jungle Beach Party Coast Beach Club och Bistro Pattaya 19.00 - 01.00 timmar.

Kom och njut av en festlig fest och fest på det nya året på den gyllene sanden på Wong Amat Beach i norra Pattaya. Överdådig internationell skaldjursbuffémiddag inklusive ostron, kylda tigerräkor, australiensiska musslor, snökrabbaben, lokala musslor, tofflor, allt på is. Färsk sashimi, tonfisk, lax, pilgrimsmusslor och bläckfisk plus diverse sushi. Ett stort urval av sallader, kallskuret och internationella ostar. Grillad till perfektion BBQ Seafood inklusive kanadensiska hummer och lokala flodräkor

Live Carving Stationer med långsamt rostad Prime Rib av nötkött, hela lammben och honungsglaserad skinka. Internationella favoriter från Italien, Indien och Sydostasien från Pasta till Tandoori till Pad Thai och mycket, mycket mer. Bäst till sist, våra förtjusande, ljuvliga, efterrättsextravaganza friflödesläskedrycker. 

 

Underhållning: DJ, eldshow, modern modern dans och Grand Fireworks. 

THB 5,555 XNUMX netto per person med en välkomstcocktail och fritt flöde av läsk

THB 2,555 6 netto per barn i åldern 12-XNUMX år med en välkomstmocktail och fritt flöde av läsk

Rum Jungle 21:00 till 01:00 timmar

Nedräkning i hög stil, fest på Rum Jungle, den mest spektakulära takbaren med utsikt på 19:e våningen

THB 4,555 XNUMX netto per person med fatöl, husets vin, cocktails och läsk. Inkluderar specialgjorda varma och kalla tapas och Rum Jungle signaturläckerheter.

Underhållning: DJ och Grand Fireworks 

För mer information om menyn, se kommentaren.

Förhandsbokning och förskottsbetalning krävs*

För mer information och bokning:

TEL: 038301234

E: cmbr@chr.co.th

Facebook: www.facebook.com/Centaragrandmirage

Chatta via LINE: @centaramirage

www.centarahotelsresorts.com/centaragrand/cmbr

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/