Jet Ski World Cup ger energi och spänning till Jomtien Beach

Pattaya, Thailand-

För första gången sedan 2019 har Jet Ski World Cup varit tillbaka och helt öppet för allmänheten och fans i Jomtien nära Jomtien Night Market.

Även om evenemanget ägde rum 2020 och 2021 var det i princip stängt för fans och under strikta försiktighetsåtgärder och åtgärder för covid-19. Populära publiktillfredsställande evenemang som bikinitävlingen och freestyleshowen ställdes in för att undvika frestelsen av folkmassor eller sammankomster. Läktarna var stängda för allmänheten med endast mediaåtkomst.

I år har evenemanget pågått sedan den fjortonde och pågår i helgen, med de största evenemangen och tävlingarna som äger rum i morgon, söndagen den 18 december, 2022. Tvärs över stranden kan du se åkarna som tävlar i olika evenemang även om huvudscenerna och shower är nära Jomtien Night Market.

Vårt team besökte World's Number One Jet Ski World Cup fredagen den 16 december och kommer tillbaka för finalen imorgon. Energin och spänningen i luften var påtaglig eftersom både artister och fans var extatiska över att se det långvariga Pattaya-evenemanget öppna för allmänheten igen. Här är några bilder från evenemanget vi tog och vi hoppas att vi ses där!

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/