En fotorundtur i Pattaya Car On The Beach 2022

Pattaya-

Idag, den 17 december 2022, höll Pattaya City och Cars on the Beach tillsammans med flera partners och sponsorer evenemanget Pattaya Car on the Beach på Bali Hai Pier.

Evenemanget äger rum regelbundet på Bali Hai Pier var eller två gånger om året men under Covid-19-pandemin var under strikta försiktighetsåtgärder och nedskalad. I år är restriktioner som vaccinkrav och tester borta och internationella turister har återvänt.

Evenemanget innehåller en mängd olika typer av bilar tillsammans med musik, mat, modeller och underhållning. Istället för att skriva om det, låt oss dock ta en titt på bilder som vårt team tog idag för de som antingen inte kunde vara med eller ville återuppleva att se sina favoritfordon.

En kort video vi tog av en parad av bilar som deltog i evenemanget kan hittas genom att klicka eller trycka här.

Om du missade det kommer eventet att vara tillbaka nästa år tillsammans med en tatueringsfestival sommaren 2023!

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/