Pattaya Terminal 21 är värd för "Största julens nöjesmässa"

FOTO: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

Pattaya —

Pattaya Terminal 21 är värd för "Greatest Christmas Fun Fair" på dess område från idag till 2 januari 2023.

Från och med idag, den 22 december, kommer köpcentret att förvandlas till ett vinterlandskap komplett med festliga dekorationer exklusivt designade av Natchariya Laosrisin, en känd konstnär med passion för klotterkonst, såväl som julsånger, en mängd roliga aktiviteter för både vuxna och barn, och naturligtvis rabatter!

Det kommer att finnas ett brett utbud av shoppingmöjligheter, med många butiker som erbjuder speciella semesterrabatter och kampanjer på upp till 80 %.

Utöver det kommer evenemanget att innehålla en stor konsert av I Wish den 23 december, Tong Tong & Flim den 25 december och Bean Napason den 30 december.

Missa inte detta festliga evenemang på Pattaya Terminal 21 och se till att ta med dina vänner och familj för den bästa semestern!

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.