18-hjuling krossar 20-årig bilist dödligt i Chonburi

Mueang-distriktet, Chonburi —

En 20-årig motorcyklist krossades till döds av en 18-hjuling när han var på väg hem från jobbet i Chonburis Mueang-distrikt.

Olyckan inträffade i går, den 22 december 2022, på en väg under en motorväg i Don Hua Lor-distriktet. Offret, 20-årige Phatthames Sriraksa, hittades död med flera benfrakturer. Phatthames, infödd i Sisaket-provinsen, fördes till ett lokalt sjukhus för begravningsarrangemang av räddningspersonal.

Hans motorcykel, en svart och gul Yamaha Mio registrerad i Chonburi, hittades under en vit 18-hjuling som kördes av den 43-årige Mr. Yan Leabloy. Föraren hävdade för polisen att offret körde i hög hastighet när han navigerade i en kurva, tappade kontrollen och gled under sin lastbil. Yan sa att han körde normalt och inte kunde bromsa så offret blev överkört.

Lastbilschauffören förhördes av Chonburi-polisen. Det var oklart om några rättsliga åtal skulle väckas mot föraren.

Tidigare denna vecka, a kvinnlig fabriksarbetare krossades också till döds när han återvände hem i Chonburi av en lastbil.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

 

 

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.