Pattaya-polisen söker efter utländsk man och thailändsk kvinna som fångades på video med sex offentligt på Pattaya Road

Pattaya —

  Lokalbefolkningen i Pattaya uppmanar polisen att vidta åtgärder efter att ha sett en oidentifierad utlänning som påstås ha sex med vad som såg ut att vara en thailändsk kvinna vid en vägkant i Pattaya klockan 4 idag, den 26 december.

En icke namngiven thailändsk lokalbefolkning gick nära en korsning på Pattaya Third Road när han såg en manlig utlänning och vad som såg ut att vara en thailändsk kvinna som uppenbart ägnade sig åt köttsliga handlingar offentligt tidigt i morse.

Lokalen drog fram sin telefon för att spela in den skandalösa scenen mellan paret som bevis för myndigheterna. Enligt bilderna hade den manlige utlänningen vit hud och blont hår och var cirka 180-190 cm lång och 25-35 år gammal. När det gäller hans sambo hade hon mörk hy och var runt 150-160 cm lång, och var cirka 25 år gammal. De två drev otukt bredvid en elstolpe och ignorerade den berörda mannen som filmade dem.

Efter att ha avslutat sina affärer gick de två iväg var för sig och förblev på fri fot vid presstid.

Lokala invånare runt olycksplatsen berättade för The Pattaya News att de var rädda att deras barn skulle bevittna paret medan de var där och bli traumatiserade. De uppmanade också Pattayas polis att vidta allvarliga åtgärder mot det slumpmässiga paret.

Polisen i Pattaya är medveten om händelsen och undersöker och försöker spåra de misstänkta med CCTV-filmer i närheten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

 

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.