Läsare Talkback Thailand Resultat: Vilka förändringar efter covid, eller brist på, i Pattaya överraskade dig mest?

Följande är vår exklusiva veckofunktion där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och sedan ger dig en vecka på dig att svara på den på våra olika kanaler, och sammanställer en mängd olika svar och åsikter att presentera för dig, våra uppskattade läsare. Här är resultaten från vår senaste fråga...

Nyligen, vi frågade dig följande:

Vilka förändringar efter covid, eller bristen på dem, i Pattaya överraskade dig mest?

Lite sammanhang kring denna fråga:

Pattaya var i princip stängd i två och ett halvt år för de flesta internationella turister på grund av Covid-19-pandemin och relaterade gränsrestriktioner. Som ett resultat återvänder många människor nu för första gången på nästan tre år och ser vilka förändringar som har ägt rum i Pattaya.

Den här frågan är främst för besökare som tvingades av Covid och hade ett långt sabbatsår från staden även om ex-pats eller thailändska medborgare också kan svara. Vi vill höra dina intryck och tankar, bra eller dåliga efter år borta eller år av Covid-relaterade stängningar.

Här är vad ni, våra läsare, hade att säga när våra redaktörer valde ut några av de mest olika svaren för att lyfta fram olika synpunkter. Uppenbarligen, wJag kan inte lägga upp allas åsikter här så vi valde en mängd olika åsikter. Synpunkterna och uttalandena nedan är läsarens egna och återspeglar kanske inte TPN-medias. Det har gjorts mindre ändringar endast för stavning och grammatik:

-=-=-=-=-=-=-=-=-

Ant J har varit där i 60 dagar, förutom några nya byggnader och byten av barnamn har jag inte märkt någon större skillnad om jag ska vara ärlig

-=-=-==-=-=-=-=-

Sebastian T-Inte förvånad men förskräckt: Återkomsten av förtryck i underhållningssektorn som under Thailibans dagar under Thaksin och de skyhöga priserna!

-=-=-=-=-=-=-

Lepub-Cannabis

-=-=-=-=-=-

Notera: Vi fick dussintals liknande svar till Lepub om att cannabis är den största överraskningen för många besökare, med polariserande syn på om de gillade förändringen eller inte

-=-=-=-=–=-

Terrence L-Second Road är i ett fruktansvärt tillstånd, till och med värre än före Covid.

-=-=-=-===-=

KM-Förlusten av Drinking Street. VILA I FRID.

-=-=-=-=-=-=-=

Dylan L-Threpprasit Road är ett kluster****.

-=-=-=-=-===–

Betty T-De nya marknaderna i Jomtien är en trevlig överraskning, som Miami Street Food och Big M

-=-=-=-=-=-=-

NR-Jag kommer inte ihåg de här små sportplatserna under överfarten före Covid, de är trevliga.

-=-=-=-=-=-=-

Nashir-Jag visste inte att Naashaa brann ner under Covid men det håller på att byggas om såg jag.

-=-=-=-=-=-=-

Darren M-Soi Pothole. Wow. Det har verkligen vaknat till liv med så många nya barer och ställen.

-=-=-==-=-=-

Rick (och många andra)-Treetown, vilket fantastiskt, pulserande och prisvärt område. Älskar det.

-=-=-=-=-=-=-

Michael N-Jag är förvånad att Walking Street återhämtat sig. Jag var säker på att de skulle riva det under Covid, men det verkar jobbigare än någonsin.

-=-=-=-=-=-=-=-

Clara-Kvaliteten på vattnet i Jomtien och till och med Pattaya är så mycket bättre nu.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Fick du inte chansen att höra av dig? Berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Ha en bra vecka så ses vi snart!

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/